Tutorial: Sony Vegas Pro 11.0

In deze tutorial laat ik jullie haarfijn stap voor stap zien hoe je Sony Vegas Pro 11 gratis kan downloaden en installeren, voor de beginnende computergebruiker is deze tutorial makkelijk te volgen.

Belangrijk om te weten!

  • De keygen en crack bestand kan door anti-virus programma’s als virus gezien worden omdat het een wijziging maakt in het systeem waardoor Sony Vegas Pro 11 de serial nummer wel accepteert, schakel hiervoor de anti-virus programma uit.
  • WinRAR is een programma waarmee je bestanden kan in/uitpakken of comprimeren. In het kort is comprimeren het kleiner maken van een bestand, waardoor het makkelijker verzonden kan worden.
  • Voor mensen die WinRAR al hebben, kunnen stap 1 overslaan.
  • Wat 32- en 64- bits is kunt u hier lezen.
  • Alle mentale, materiële of fysieke schade kunnen niet worden verhaald op deze tutorial
  • Alleen geschikt voor Windows 7 en vista.

1. We beginnen met het downloaden van WinRAR, hiervoor moet u weten of u een 32- of een 64- bit computer heeft, om te kijken of u een 32- of een 64- bits computer heeft klikt u op start > rechtermuisknop op computer    eigenschappen. Als het goed is, ziet u bij ‘systeem type’ op hoeveel bits u PC draait. Nu kunnen we beginnen met het downloaden van WinRAR, klik op de Dutch(32 bit) versie als u een 32 bit PC heeft, en de Dutch(64 bit) versie als u een 64 bit computer heeft.

Klik op eigenschappen, onder 'type systeem' ziet u op welk aantal bits u PC draait.

Klik op de afbeelding om te vergroten

2. We downloaden nu de trial versie van Sony Vegas Pro 11, om hem later te kunnen activeren naar de full version, Na de download klikt u op ‘uitvoeren’, kies de gewenste taal en klik op ‘next’, daarna klikt u op ‘Install current version’ klik hierna op ‘next’, vink de bovenste aan en klik weer op ‘Next’, indien u de programma ergens anders wil installeren, kunt u dat hier doen, vink de snelkoppeling aan en vergeet niet waar u het gaat installeren! Nu kunt u op ‘install’ klikken, na de installatie klikt u op finish

3. Na de installatie van Sony vegas pro 11 gaan we de de keygen downloaden en installeren, na het openen van de link klikt u op ‘Click here to start download from sendspace’ in het blauwe kader, na het downloaden, ziet u dat het om  een .rar bestandje gaat, en dit is waarvoor we WinRAR nodig hebben. Sleep hem mee naar u bureaublad, klik met u rechtermuisknop op het bestandje en klik op ‘hier uitpakken’. Als het goed is, krijgt u een nieuwe  map met de naam ‘SVP patch and keygen’

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Klik op de afbeelding om te vergroten

4. In deze stap moet u goed opletten waar u de patch plaatst! klik op de map die in stap 3 is genoemd, en open de ‘SonyVegasPro  Patch.exe’ bestand als administrator, als het bestandje geopend is, klikt u op het meest linksboven icoontje. Ga nu naar de schijf waar windows is geïnstalleerd, en ga daarna naar ‘program Files’ > ‘Sony’ > ‘Vegas Pro 11.0′ en klik dan op ‘OK’, na dat gedaan te hebben, klikt u op het plusje, dat in het midden staat en daarna op ‘Crack Me’. Na het voltooien kunt u de programma afsluiten door middel van het kruisje rechtsboven.

het crack programma

Klik op de afbeelding om te vergroten

Klik op de afbeelding om te vergroten

5. Nu gaan we de key generator opstarten en Sony Vegas pro 11 activeren, open ‘Keygen.exe’ als administrator, niet schrikken, het programma maakt geluid. Klik bij Product Name: ‘Vegas Pro 9.0 (32bit)’, ookal heeft u een 64bit PC. Hierna klikt u op ‘vegas pro 11.0′ op u bureaublad.

6. Vegas Pro 11.0 vraagt nu om een serial number, klik in de key generator op ‘Generate’ en kies een serial number uit, kopieer dat in het balkje en verander de eerste 3 tekens naar ‘1T4′ dat ook in het voorbeeldje staat, klik de key generator nog niet weg! klik daarna op ‘volgende’, vink ‘Register from another computer’ aan, en klik op ‘Volgende’, daarna klikt u weer op ‘Volgende’, nu moet u wat gegevens invullen, vul natuurlijk nooit u eigen gegevens in! daarna klikt u op volgende en moet u de activation code plakken, die staat onder de serial number, zoals dat op de foto hieronder te zien is, Hierna klikt u op voltooien, en heeft u de full version van Sony vegas Pro 11.0 ter waarde van +€400,-! U kunt nu de mappen ‘SVP 11 i7.rar’ en ‘SVP patch and keygen’ verwijderen en de anti virus programma aanzetten.

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Klik op de afbeelding om te vergrotenKlik op de afbeelding voor een vergroting

Klik op de afbeelding om te vergroten

Voor vragen, commentaar of  tips over deze tutorial, kunt u zonder moeite een reactie plaatsen!

©Alle rechten in deze tutorial zijn voorbehouden aan Raffy/Alfa Ukon en mag zonder enige vorm worden gekopiëerd, verspreid of doorgegeven zonder toestemming. Voor meer informatie/vragen, schrijft u naar Raffy.Ukon@mail.com.

About these ads

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s